Når er leveransen eller ledetiden?

Avhengig av bestillingen: For hele produksjonslinjen er det 45 dager. Enkelt utstyr som vertikal emballasje maskin, premade bag emballasje maskin, elektronisk veier, det er 25 dager.

Er det en minimumsmengde for å bestille?

Nei, Du trenger bare å kjøpe 1 sett som minimumskvantum for alle produkter.

Hva med betalingsmåten?

Vi aksepterer TT med 40% som nedbetaling og balansen 60% før maskinen sendes ut. Bankdetaljer vil bli gitt.

Hva er leveringsmåten?

Kunden er ansvarlig for levering og forsikring. Vi er mer enn glade for å gjøre det nødvendige arrangementet enten ved sjø eller luft.

Hva er strømforsyningskravet?

Vanligvis kan vi tilpasse kundens krav enten 220v 1 fase eller 110v 1 fase
380v 3 fase eller 220v 3 fase, etc.

Hva med forsendelsespakken?

Vi bruker standard eksportemballasje. For Europa og Australia: Vi bruker fumigert treveske. Nord-Amerika, Sør-Amerika og Afrika: Vi bruker trelags treske eller fumigert treveske. Asia: treske eller trelags treske.

Hvem skal installere utstyret?

Vanligvis vil du som kjøper besøke vår fabrikk for opplæring og installasjon av utstyr, men om nødvendig kunne vi også besøke kjøpers fabrikk. Kjøper trenger bare å betale for returbillett og losji utgifter.

Hva med ettersalgsservice?

Vi vil gi vedlikeholdsstøtte for ethvert problem med utstyret. Hvis utstyret fortsatt er under garanti, erstatter og reparerer vi de defekte delene gratis, og kjøperen må bare betale for frakt- eller luftgebyr. Generelt er vi i stand til å sende det feilte partiet som er på lager innen 1 dag.