Vi, IAPACK er en transnasjonal konserngruppe som er engasjert i FoU, produksjon og salg av emballasje maskineri. IAPACK er en av de største produsentene av emballasjemaskiner i Kina. IAPACK ligger i SHANGHAI, også en by med vitenskap og teknologiutdanning, med overlegen geografisk beliggenhet og praktisk transport.

Med over 800 ansatte har IAPACK fordelen i ikke bare emballasjeutstyr, men også emballasjeløsning.

FoU-avdeling

IAPACK vet definitivt at hvor viktig forskning og design er. Eier en gruppe på 200 personer for forskning og design, nesten 1/4 av de ansatte.

De fleste av dem holder minst en bachelorgrad. Derfor omfatter IAPACK en gruppe av forskning og design av maskinvareproduksjonsteam som hovedsakelig vie til servering for alle forskjellige felt bedrifter som trenger pakking. Derfor vil tilpasset pakkeoppløsning være tilgjengelig.

Produksjonsavdeling

IAPACK vet at gode design må forstås og uttrykkes i produksjon. Overordnede ingeniører er involvert i produksjonsprosessen for å sikre at hvert design eller hver tilpasset detalj har blitt uttrykt perfekt under maskinproduksjon. Vi strenger gjelder med den globalt avanserte produksjonsstandarden for å fullføre prosessen med hele maskinproduksjonen. CNC-senter og laserskjæring av hjemmelagde deler overvåkes også for å kontrollere kostnadene og kvaliteten. Det er den arbeidende holdningen fra ZhongLi, for å være ansvarlig for kunden.

Salgsavdeling

Suksessen til et foretak er også knyttet til godt salg. IAPACK har salgsnettverket spredt over hele verden med over 100 ansatte inkludert, både innenlands og utenlands. De må kun være profesjonelle og profesjonelle som de er på grensen for å få poenget med kundens emballasjebehov.

Etter salgstjeneste

Det er ingen endene i tjeneste og tilfredshet. Det er prinsippet om 50 personer tjenesteavdeling har jobbet for. Telefonservice, postkommunikasjon og dør til dør installasjon og opplæring er tilgjengelig fra IAPACK. Med serviceingeniører fra IAPACK kan kunden føle seg trygg på vår faglige kunnskap og mange års erfaring. Hvis det er noen serviceforespørsel, bestilling av reservedeler eller andre spørsmål, kan du kontakte oss.