IAPACK holder et sterkt bånd med sine kunder ved å tilby kvalitetspakkeutstyr og god støtte. Vår kunnskapsrike ingeniør og salg har 5-20 års erfaring i virksomheten. De har jobbet med et stort utvalg av prosjekter, uansett hvor lite eller stort ditt emballasjeprosjekt prosjekt, kan IAPACK gi kunnskap og erfaring for å sikre en vellykket utplassering av utstyr. Følgende illustrerer vår serviceprosess:

1-Packaging Consulting

I løpet av forhåndsforhandlingen vil IAPACK mest sannsynlig spørre deg om følgende:
♦ Vis eller send eksemplarer av produktet ditt, og
♦ skisse eller tegning eller bilde av den ferdige posen / posen
Til gjengjeld vil laget gi følgende:
♦ Rådgive og anbefale utstyr for individuell bruk
♦ Grunnleggende treningspakker for standardutstyr

2-produksjon

Etter ordreoverenskomst vil IAPACK tildele en individuell prosjektleder å lade prosjektet og sørge for at prosjektet møter ønsket tidsplan.
Vi produserer utstyret vårt i vårt eget anlegg, strenger praksis mager produksjon for å minimere avfall i alle våre prosesser, teste maskinene med prøvene dine og levere maskinen som tidsplanen.

3- Installasjonstjeneste

IAPACK tilordner teknikere som vil hjelpe deg med å installere utstyret, gi den engelske bruksanvisningen og videoen om installering, feilsøking, drift av maskinen, det vil indikere hvordan du bruker denne maskinen.

4- Opplæringstjeneste

Få mest mulig ut av løsningen din investering trygt og effektivt. Tren dine ansatte til å bruke emballasjeutstyrssystemene dine på riktig måte. IAPACK tilbyr kundetrening, lærer hvordan man effektivt og sikkert bruker systemene, samt hvordan man opprettholder optimal operativ produktivitet.

5-etter-salg service

Forebyggende vedlikehold
IAPACK føler veldig sterkt på viktigheten av å støtte våre kunder og produktløsninger vi tilbyr. Derfor tilbyr vi omfattende vedlikeholdsalternativer designet for å forhindre utstyrsproblemer før de blir problemer. Som det gamle uttrykket sier, er en unse forebygging verdt et pund med kur!

Nødreparasjonstjeneste
Vennligst send oss følgende: NAVN / MODELL / SERIALNUMMER av Maskinen og detaljfeilmeldingen til maskinen etter bilde av video. I henhold til informasjonen du har tilbudt, vil servicetekniker eller vedlikehaver fortelle deg hvordan du skal løse det.

Passende deler skifter service
Så snart vi fikk problemer med maskinen din, vil vi tilby deg de passende delene du trengte, og via telefon eller e-post for å indikere hvordan du endrer den.
I henhold til ladestandarden for monteringsdelene, vil vi lade opp gratis eller bare lade materialkostnaden til de monterte delene.
Og de forandrede ødelagte delene vil tilhøre vårt firma og send det tilbake om 10 dager hvis vi spør.

Returner reparasjonstjenesten
Vi vil reparere produktene som sendes tilbake til oss og sende det tilbake til kunden snart. Dette vil være gratis eller kreve noen nødvendige kostnader.

Vanlig telefon- eller e-posttjeneste
Etter bruk av våre produkter i seks måneder, vil vår servicetekniker eller vedlikeholder ringe deg og vite hvordan maskinen fungerer og hvordan monteringsdelene støtter. Meninger og forslag fra kunder vil være posten

Dør til dør service
Vi tilbyr også tjenesten personlig. Så snart vi mottok kundens informasjon om reparasjonstjenesten personlig, vil vi ordne serviceingeniør eller vedlikeholderen til deg.