Pre-Sales Consultation

Hvis du har et emballasjeproblem eller et spesielt behov, fortell oss detaljskrav og send eksemplarer av produktene dine ved hjelp av skisse eller tegning, vil IAPACK-teamet av fagpersoner gi råd og anbefalinger til deg på kortest mulig tid. Vi vil evaluere produkt, fyllingskrav og produksjonsbehov og designe et tilpasset utstyr for fyllingsbehov.

Hvis betingelsen tillater det, vil vi gjøre grunnleggende treningspakker for standardutstyr. For å være helt sikker på at utstyret vårt gjør akkurat det du forventer det, blir alt utstyr og hver fyllingslinje vi monterer montert i anlegget vårt og testet med ditt produkt.

Prosjektledelse

IAPACK vil tilordne en prosjektleder som vil hjelpe deg med detaljert informasjon om ønsket utstyr; samle betydelig informasjon om emballasjeløsningen, sørg for at prosjektet møter ønsket tidsplan.

Produksjonsarrangement

IAPACK produserer utstyret vårt i vårt eget anlegg, strenger praksis mager produksjon for å minimere avfall i alle våre prosesser. Vi designer og bygger konkurransedyktig priset utstyr i henhold til dine produksjonsbehov og mål. Fra design til montering, kan du forvente kvalitetsutstyr og fyllelinjer. Noen av våre maskiner passerte europeisk CE-sertifisering.

Installasjon og opplæring

IAPACK ansvarlig for å gi detaljert engelsk håndbok, bruk av video for å hjelpe deg med å gjøre installasjonen og kommisjonen. Om nødvendig kan vi sende faglært teknikere for å hjelpe deg med å installere utstyret ditt i anlegget ditt, du vil bære kostnadene ved billetter, rom, mat og dagpenning.

Opplæring tilbys uten kostnad, med sikte på å:

  • Gi operatørene en god kunnskap med maskin- / pakkeledningsoperasjonen
  • Øk effektiviteten på pakkeledningen
  • Unngå håndtering og driftsfeil

Teknisk støtte etter salg

IAPACK vil alltid plassere kundeservice og support som topp prioritet, vi vil gi vedlikeholdsstøtte for ethvert problem med utstyret. Hvis utstyret fortsatt er under garanti, erstatter og reparerer vi de defekte delene gratis, og kjøperen må bare betale for frakt- eller luftgebyr. Generelt er vi i stand til å sende det feilte partiet som er på lager innen 1 dag.