Liquid Packing Machine for væsker er et kvalitetsutvalg som bruker svært nøyaktige IC-kontroller for å fylle posene med riktig mengde væskeinnhold. Vi tilbyr også tilpasning på maskinene for en rekke emballasjeenhetsstørrelser. Våre pakker består av kvalitetsmateriale slik at de overlever de vanskeligste transportforholdene og kommer i et godt antall skjedetykkelse som gir styrke.

Det er mye brukt for å pakke ulike typer væske. Slike som rent vann, melk, soya melk, fruktjuice, drikke, soyasaus, eddik og vin. Det bruker single lay PE film for emballasjemateriale. Det er automatisk for ultrafiolett stråling, sterilisering av posen danner, kode utskrift nøyaktig fylling, og synkronisering med tetting og skjæring. Denne serien har blitt testet lenge, og deres ytelse har fått et meget godt rykte fra våre kunder på grunn av den enkle operasjonen og glatt arbeid med lav sviktfrekvens.

Automatisk flytende emballasje maskin kan fullføre hele prosessen med filmsterilisering med ultrafiolett stråling, datoutskrift, rantsovert fylling og forsegling og kutting automatisk som en kontinuerlig handling. Den ferdige pakken er vakker og sikker.

Liquid Packing Machine Show

Ytelse og funksjoner

1.wide applikasjoner: ulike tilstand og natur væske og tykk væske;

2.A bredt utvalg av poser: alle slags pre-made poser;

3. Enkel å betjene: PLC-kontroller, HMI-systemet gjør det enkelt å bruke;

4. Lett å justere: Bytt forskjellige poser innen 10 minutter;

5.High automatisering: ubemannet i veiing og pakking prosess, maskinalarm automatisk når feil;

6.Perfekt forebyggingssystem: Når posen ikke åpnes eller ikke åpnes helt, vil den være fyldig og ikke-forsegling, slik at posene kan gjenbrukes og produktet ikke blir bortkastet, og dermed spare produksjonskostnadene.

7. Produktkontaktdelene er vedtatt SUS304 rustfritt stål for å sikre hygiene og sikkerhet, oppfyller GMP-standarden;

8. Importerte ingeniør plast lagrene, ingen grunn til olje, ingen forurensning;

9.Vacuumgenerator: lavt forbruk, høy effektivitet, renhet og lang levetid;

10. Vanntett design: Direkte vannvasking av maskinflaten, enkel å rengjøre, forlenge levetiden

11.Preparert posepakning: Perfekt tetningskvalitet, oppgrader ferdigproduktet.

tekniske parametere

UtstyrsmodellZG8-200
Utstyrsmateriell304 rustfritt stål
Pneumatisk komponentSMC, AirTAC
VakuumkomponentVakuumgenerator (SMC)
KjørmodusFrekvensomforming motorstasjon
MålingstypeVæskefyller, peristaltisk pumpe, avtrekksimpuls
DriftsgrensesnittBerøringsskjerm (dobbelt språk: kinesisk og engelsk)
Veske materialerVarmtettbar film som PA / PE, PET / PE, AL film etc.
Veske størrelseW: 70 ~ 200mm L: 100 ~ 300mm (datakoding krever lengde på140mm)
Fyllingsområde5 ~ 1500g
Pakningshastighet20 ~ 45bags / min (avhengig av produkt og fyllevekt)
Pakkens nøyaktighetError≤ ± 1%
Vekt1000kg
Dimensjon1675 * 1535 * 1480 (L, W, H)
Total kraft2.3kw
Drivkilde380V trefase fem-linjers 50Hz
Kontroller strømkildenDC24V
Komprimer luftbehovet≥0,45m³ / min (komprimert luft leveres av brukeren)

Iapack er den ledende leverandøren av inline flytende fyllingsmaskiner og væskeemballeringsmaskiner, og tilbyr et bredt utvalg av pakkemaskiner med manuelle, halvautomatiske og helautomatiske funksjoner. Vi har både gravimetriske og volumetriske flytende pakkemaskiner tilgjengelig for ulike næringer fra mat og drikkeproduksjon til industriell og korroderende produktproduksjon.

Våre elektroniske automatiske pakkemaskiner varierer i størrelse fra bærbare bordplater til flytende emballasjesystemer av industriell størrelse - alt som trengs for å få jobben din gjort. Se våre flytende fyllstoffer nedenfor, og ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om våre produkter.

Når det gjelder dine behov for flytende fylling, stole på Iapack for å hjelpe deg med å finne det beste emballasjesystemet for bedriften din. Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon.

Gravity and Pressure Packing maskiner

Gravity og Pressure / Gravity pakking maskiner er egnet for å tappe nesten hvilken som helst vanntynn til medium konsistent viskositetsvæske. Gravity-pakkemaskiner er ideelt for tynne skumholdige produkter der trykk / tyngdekraftpakker håndterer tyngre viskositetsprodukter.

Pumpepakker

Iapack tilbyr flere forskjellige typer pumpepakker for å imøtekomme et bredt utvalg av produkter. De gir en nøyaktig og allsidig metode for å fylle væsker med lav, medium og høy viskositet inn i et bredt spekter av beholdere. Iapack bruker en rekke pumper, inkludert progressive hulrom pumper, girpumper, lobe pumper, rotor pumper eller det som er best for applikasjonen. Vi jobber med hver kunde for å velge riktig pumper, ventiler og beslag for hver applikasjon.

Gravity, Pressure & Vacuum Overflow Bottle packing maskiner

Overflow-pakkemaskiner gir samme kosmetiske fyllnivå, noe som gjør dem ideelle for å fylle gjennomsiktige beholdere som må ha et konsistent fyllnivå. Gravity og trykk overflow fyllstoffer er designet for å håndtere tynn til middels viskositet produkter. Iapack Vacuum Overflow Filler brukes til spesialpåfyllingsapplikasjoner og brukes vanligvis til å fylle små volum glassbeholdere med væsker med lav viskositet.

Stempelpakker

Stempelpakker are another great option for packaging liquids. They offer fast and accurate fill rates, versatility with the ability to handle many different types of products, and they’re gentle on products. They’re ideal for viscous liquids including batters, sauces, pastes, icing, chunky fillings, and certain aerated products. Generally, these liquid packing machines are used to fill liquids that are squeezed through pastry bags or similar packaging.

Iapack tilbyr noen av de beste flytende pakkemaskiner tilgjengelig for produkter av alle typer. Allsidigheten til utstyret gjør dem kompatible med mange forskjellige applikasjoner, avhengig av dine spesifikke systemkrav.

Iapack produserer et komplett sortiment av Sanitære pakkemaskiner for å møte et bredt spekter av applikasjoner. Alle sanitære fyllstoffer er konstruert med hurtigbrytningsarmaturer, ventiler og pumper som skal brukes når det er nødvendig. Alle reservoarer har flensede hurtigkoblinger slik at fyllstoffene kan rengjøres enkelt og grundig.

Etsende pakkemaskiner

Ved å bruke 1/100 andre timere på hvert enkelt fyllhodet gir enkel justering og ekstrem nøyaktighet. Fyllstoffene er utformet for å fylle fra en brøkdel av en unse til fem gallon og er i stand til å håndtere viskositeter som strekker seg fra tynn og skummende til meget tykke væsker.

Smeltet pakkemaskiner

Iapack-smeltepakker er designet med et justerbart selvstendig varmesystem, PLC-operatørkontroller, anti-drypp / anti-skumdyser og uavhengige varmekontroller, og det er bare noen få grunner til at disse smeltede fyllstoffene står over konkurransen.

Applikasjoner:

Petroleum og bilprodukter
Kosmetiske og pleieprodukter
Husholdnings og industrielle rengjøringsmidler
Flaskevann og fortsatt drikkevarer
Syrer og etsende produkter
Stearinlys og smeltede produkter
Farmasøytiske produkter
Maling, flekker og tetningsmidler
Matvarer og sauser
Gårdsprodukter
Brannfarlige løsningsmidler