Iapack leverer maskiner til fylling og forsegling av preformede flate poser eller opphengsposer. Grunnlaget for maskinen er en intermitterende, roterende karusell. Grep er festet til denne karusellen hvorfra de forhåndsformede posene henger. Rotasjonen av karusellen sørger for at posen passerer forskjellige stasjoner der en bestemt handling finner sted, for eksempel å åpne posen, fylle den og forsegle den.

Avhengig av applikasjonen (fersk, atmosfærisk eller vakuum) eller produkt (væske, fast stoff eller pulver), passerer produktet 8, 9 eller 10 stasjoner. Maskinene er også egnet for å fylle en kombinasjon av faste og flytende produkter, for eksempel dyrefôr, måltider, konserverte oliven etc.

Introduksjon til automatiske posepakkemaskiner

Posefyllings- og tetningsmaskiner kan utformes med inline eller roterende layout. For formålet med dagens artikkel, dykker vi dypere inn i rotasjonsoppsettet. Denne konstruksjonen beskytter plantegulv og er konstruert med ergonomi topp-of-mind, og dermed ser mer popularitet enn inline-modeller.

Forenklet, roterende, automatiske posepakkemaskiner griper en forhåndsformet veske, fyller den med produktet og tetter den i hastigheter på opptil 200 poser per minutt. Denne prosessen innebærer å flytte posen på en intermittent roterende måte til forskjellige "stasjoner" plassert i en sirkulær utforming. Hver stasjon utfører en annen emballasjeoppgave. Det er vanligvis mellom 6 og 10 stasjoner, med 8 som den mest populære konfigurasjonen. Automatiske påfyllingsmaskiner kan også utformes med en enkelt kjørefelt, to baner eller fire baner.

Den automatiske posens emballasjemaskiner for pulver og granulat vurderes for sin presisjon på lang sikt, og dess høye hastighet og holdbarhet under alle mulige forhold. Våre maskiner oppfyller de høyeste internasjonale standarder når det gjelder kvalitet. Vi tilbyr krydderpakker, automatisk krydderpakker, vaskemiddelpulverpakke, teemballasje, automatisk pakkemaskin, kjekspakke.

Pose Packing Machine Show

Vi gir våre kunder en perfekt kvalitet pose pakking maskiner som er utviklet ved hjelp av avansert teknologi. Disse elastiske maskinene er strukturert for å lage forskjellige typer poser og imøtekomme behovene til ulike næringer. Løftende attributter av veskenpakker inkluderer total PLC-kontroll, høyautomatisk og kompakt, robust og modulært design. Utvalget kan også tilpasses i henhold til spesifikasjonene til våre verdsatte kunder.

Strøm dine operasjoner og øk produksjonen med så mye som 50 prosent med våre roterende premade pouch maskiner. I motsetning til våre vertikale formfyllings- og tetningsmaskiner som benytter rullelagringsfilm for å lage poser, tilbyr våre premade posepakkemaskiner noe helt annet. Disse nyskapende pakkemaskiner fyller og tetter allerede premade egendefinerte poser, så det er ikke nødvendig med rullestøtter. Sluttresultatet - ditt pakkede produkt ser moderne ut, gir bekvemmelighet, og skiller seg fra konkurrentene dine.

applikasjon

Roterende veske-pakning med forskjellig dosering (for eksempel flerkopveier, skruerfyller, væskefyller etc.) kan passe til automatisk pakking for granulat, pulver, væske, pasta osv. Ulike typer produkt med premade stand-up glidelås veske og så videre.

Fast: Candy, peanut, grønn bønne, pistasj, brunt sukker, c ake, dagligvarer, kokt mat, pickles, puffed mat etc.

granulat: Korn, granulær stoff, kapsel, frø, krydder, granulat, kylling essens, melonfrø, nøtter etc.

Funksjon og egenskaper

1) Enkel struktur i lineær type, lett i installasjon og vedlikehold.
2) Vedta avanserte verdensberømte merkevarekomponenter i pneumatiske deler, elektriske deler og driftsdeler.
3) Høytrykksdobbel vev for å kontrollere døråpningen og lukking.
4) Kjører i høy automatisering og intellektualisering, ingen forurensning
5) Påfør en linker for å koble til lufttransportøren, som kan ligge direkte inn i fyllemaskinen.
6) Pakningsmaterialet tap lavt, hva denne maskinen brukes til, det preformede vesken er prefekt og har en høy kvalitet på tetningsdelen, denne forbedrede produktspesifikasjonen.
7) Kontaktdeler for produkt eller pakkeposisjon vedtar rustfritt stål eller annet materiale som samsvarer med de hygieniske kravene til mat, garanterer hygienen og sikkerheten til maten.

Hvordan fungerer automatiske posepakkemaskiner?

Automatic Pouch Packing Machines blir stadig mer populær i dag for deres enkelhet, brukervennlighet og overlegen estetikk av deres ferdige produkt.

Enten du er ny på emballasjeautomatisering eller vurderer å legge til forhåndsdefinert poseemballasje til produktserien din, er du sannsynligvis interessert i hvordan disse maskinene fungerer.

I dag tar vi en trinnvis titt på prosessene som er involvert i å gjøre en tom premade pose til et hyllefärdig ferdig produkt.

Slik fungerer posen emballasje prosessen:

1. Bag Loading

Forformede poser lastes manuelt av en operatør i posemagasinet foran på den automatiske posepakkemaskinen. Posene transporteres til maskinen ved hjelp av en veske til rulle.

2. Poser Gripping

Når en pose blir detektert av en nærhetssensor, tar en vakuumposeløfter opp posen og overfører den til et sett med gripere som holder posen mens den beveger seg rundt rotasjonsenheten til forskjellige "stasjoner".

Disse grippene kan kontinuerlig støtte opptil 10 kg på de beste posefyllings- og tetningsmodellmodellene.

3. Valgfri utskrift / embossing

Hvis utskrift eller preging ønskes, vil utstyret bli plassert på denne stasjonen. Pose Packing Machine kan benytte både termiske og blekkskrivere. Skriveren kan plassere ønskede dato / lotkoder på posene. Embossing-alternativet plasserer hevet dato / lotkoder i posens forsegling.

4. Glidelås eller bag Åpning og deteksjon

Hvis posen har en glidelåseåbning, åpner en vakuumsugeplate den nedre delen av den forhåndsformede posen og åpningskjærene tar den øverste siden av posen. Åpningskjærene skiller seg utover for å åpne toppen av posen og den premade pose er oppblåst av en luftblåser. Hvis posen ikke har glidelås, åpner vakuumsugeklodene fortsatt den nederste delen av posen, men bare luftblåseren er tilkoblet.

To sensorer er til stede i bunnen av posen for å oppdage dens tilstedeværelse. Hvis det ikke oppdages en pose, vil fyllings- og tetningsstasjonene ikke komme i kontakt. Hvis en pose er tilstede, men ikke riktig plassert, vil den ikke fylles og forsegles, og i stedet forbli på rotasjonsapparatet til neste syklus.

5. Bagpåfylling

Produktet falles ned i en pose trakt i posen, vanligvis med en multi-hode skala. For pulverprodukter brukes en skrapefyller. I tilfelle av flytende pakkemaskiner, produktet pumpes inn i posen med et væskefyller med en dyse. Påfyllingsapparatet er ansvarlig for korrekt måling og frigjøring av diskrete mengder produkt som skal slippes inn i hver pre-laget pose.

6. Produktoppsetting eller andre alternativer

Noen ganger må løse innhold settes til bunnen av posen før de tettes. Denne stasjonen rister forsiktig på den premade vesken for å oppnå det.

Andre alternativer på denne stasjonen inkluderer:

Andre flytende tetning. For væske- / veskepåfyllingsmaskinkonfigurasjoner, kan denne stasjonen brukes til en annen flytende tetning for å sikre maksimal tetningsintegritet.

Andre bensinstasjon. For produkter som inkluderer både faste og flytende komponenter, kan en ny fyllestasjon legges her.

Legg hylle. For tunge fyllinger kan en hylle legges etter fylling for å bære lasten av ekstravekten og ta stresset av gripearmene.

7. Veskeforsegling og deflasjon

Resterende luft presses ut av posen av to deflatorkomponenter før tetning oppstår.

En varmforseglingsbar lukkes på den øvre delen av posen. Ved hjelp av varme og trykk, er tetningsmaterialene i den premade posen bundet sammen for å lage en sterk søm.

8. Kjøling og utladning

En kjølebjelke passerer over forseglingen for å styrke og flate den. Den ferdige posen slippes deretter ut i en beholder eller på en transportør og kan transporteres til downline utstyr som sjekkvekter, røntgenapparater, saksemballasje eller kartongpakningsutstyr.