Iapack tilbyr pulveremballeringsmaskiner som tilbyr spesifikke emballasjeløsninger for emballasje av vaskemiddel og kjemiske produkter. Horisontale emballasje maskiner som sprint kopp og excel cup serien ta spesielle forholdsregler for å sikre at beholdere er spesielt valgt slik at kjemikalier ikke vil reagere med dem og bli farlig.

Den benytter en skrueanordning for måling av blåsemateriale; I mellomtiden letter det justering av temperatur og pakningshastighet. Videre er plasseringen laget på et fotoelektrisk grunnlag, og dermed nyte høy presisjon i posen produksjon

Anvendelsesområde

Denne maskinen er egnet for emballasje av matvarer, kjemiske produkter, medisinske. For eksempel: melkpulver, soya melkpulver, havremel, sesampasta, sukker, smaksstoffer, krydder og all slags medisin tatt med vann

Introduksjon til pulverpakkemaskiner

Posefyllings- og tetningsmaskiner utfører to hovedpunkter: Dispense produkt i preformed poser og deretter tette posene stengt.

Det er to hoveddesign for denne maskintypen: Roterende og inline. Forskjellene mellom de to er i maskinoppsettet.

En inline-pouch-maskin pakker produkter i en rett linje, med begynnelses- og sluttpunkter av prosessen i motsatte ender, noe som krever mer gulvplass.

En roterende posepakkemaskin er lagt ut i sirkulær mote, noe som betyr at startpunktet for pakkeprosessen ligger rett ved siden av endepunktet. Dette skaper et bedre ergonomisk oppsett for operatører og krever minimal gulvplass. På grunn av deres popularitet for pulveremballasje, ser vi nærmere på det roterende designet i denne artikkelen.

Roterende posefyllings- og tetningsmaskiner kan inneholde en, to eller fire poseinntak 'baner', med en singlex-modell (single lane) som er den mest etterspurt etter pulveremballasje. Når krav til emballasjehastighet overstiger en-lane-utgang, kan et selskap oppgradere til en maskin med flere innløpskanaler for å tilfredsstille gjennomstrømningsbehov.

På en roterende posepakkemaskin er separate statiske "stasjoner" lagt ut i sirkulær mote, og hver utfører et tydelig skritt i posenes emballasjeprosess. Det er vanligvis mellom 6 - 10 stasjoner på en roterende posefyllings- og tetningsmaskin, med 8 stasjoner som den mest populære konfigurasjonen. Den indre delen av maskinen beveger seg mot urviseren, og stopper kort ved hver stasjon.

Powder Packing Machine Show

Tekniske spesifikasjoner

ModellZVF-620
MålemodusMulti hode skala
Bag SizeL240 / 300/400 mm-W180 / 220/250 / 290mm
Luftforbruk6kg / cm2 2,5m3 / min
Fyllevekt200-500 g 500-2000 g
Pakkens nøyaktighetPakningsvekt <100g deviaiton ± ± 1g> 100g deviaiton ± ± 1%
Pakningshastighet25-60 bag / min
ForseglingstypeRyggsegling
Spenning380V / 220V 50-60Hz
Makt4kW
Vekt650/750/800 kg / 900kg
Volum av hele maskinen2200 x 900 x 2400mm

Egenskaper

1.Mer enn 20 språk kan velges, parameter og funksjon innstilling praktisk med berøringsskjerm.

2.PLC intelligent styringssystem, drift mer stabil uten å stoppe maskinen.

3.Double frekvensomformer kontroll, bag lengde kan settes og kuttes i ett trinn, sparer tid og film.

3. Selvdiagnostiseringsfunksjon, all feil vil bli vist på skjermen, lett å vedlikeholde.

4. Høy følsomhet fotoelektrisk øyenfargesporing, antall innspill på posens størrelse, skjæreposisjon nøyaktig.

5.Temperatur uavhengig PLC kontroll, mer egnet for pakking av forskjellige materialer.

6. Plassert stoppfunksjon, uten å stikke kniv eller kaste bort film.

7. Enkelt kjøre system, pålitelig arbeid, praktisk vedlikehold.

8. All kontroll er realisert gjennom solfware, lett for funksjonsjustering og teknisk oppdatering.

Pakking prosess

1. Påføring av transportbånd og henting av posen
2. Datakoding og glidelås åpen enhet (tilleggsutstyr)
3. Åpne bunnen av posen, for selvstendige pose
4. Pose toppåpning
5. Første påfyllingsposisjon
6. Andre fyllposisjon (tilleggsutstyr)
7. Første tetningsstilling
8. Andre forseglingsposisjon (kaldtetning) og lommelyktransportør

Standard utstyr

-Bag Infeed Conveyor
-Bag åpningsblad med full åpningsdetektor
-PID temperaturregulator
-Sikkert stålkonstruksjon
-Grafisk farge berøringspanel
-Laddetransportør

Hvordan jobber pulverpakkemaskiner?

Fra protein og melkepulver til mel alternativer til bakken kaffe, elsker forbrukerne sine pulverprodukter i praktiske stativposer.

Iapack har reagert på denne etterspørselen ved å tilby sine granulat- og pulverprodukter i dette populære pakningsformatet.

Hvis du vurderer en pulverpakke for å automatisere fyllingen og forseglingen av dine preformede poser, er det sjansen for at du lurer på hvordan denne hele greia fungerer.

I dag tar vi en grundig titt på prosessene som er involvert i emballasjepulverprodukter i premade poser med en posefyllings- og tetningsmaskin.

1. Pose lasting

En arbeidstaker vil legge inn forhåndsdefinerte poser manuelt med jevne mellomrom i posemagasinet, som må forsiktig shingled for å sikre riktig lasting i posenpakken. Disse posene vil da bli formidlet til innsiden av maskinen en-for-en ved hjelp av en posefôringsrulle.

2. Posen gripping

Et sett med pose grippere, en på hver side, tar tak i den lastede posen og holder den konsekvent mens den beveger seg gjennom hver stasjon på pulverpakken. På de beste AUTOMATIC POUCH FILL AND SEAL MACHINES, er disse gripene på rustfrie stålarme og kan enkelt støtte fyllinger på opptil 10 kg, selv med høy bruk over lange perioder.

3. Valgfri utskrift eller preging

Hvis det kreves datoen eller partikkoder på den ferdige posen, kan utskrifts- eller prægningsutstyr legges til på denne stasjonen. Både blekkskrivere og termiske skrivere er tilgjengelige, med blekkskriver som det foretrukne alternativet. Embossing utstyr skaper løftede tegn i tetningsområdet i posen.

4. Glidelås eller poseåpning og deteksjon

Pulverpouches er vanligvis utstyrt med glidelåser. For å fylle posen med produkt, må denne glidelåsen være helt åpnet. For å gjøre dette griper vakuumsugeklossene den nedre delen av posen og åpningskjærene fanger toppdelen. Vesken åpnes forsiktig, og samtidig blåser en vifte på innsiden av vesken med ren luft for å sikre at den er helt åpen. Hvis posen ikke har glidelås, suger pumpeinnstillingene seg fortsatt i bunnen av posen, men bare luftblåseren er koblet til toppen av posen.

5. Påføring av pulverprodukt

Mest brukt til å dispensere pulver i poser er skruenfylleren. Dette fyllingsapparatet bruker en lang skrue-type mekanisme for å disponere diskrete mengder pulver i hver pose. Forskjellige skruerkonfigurasjoner kreves avhengig av om pulverproduktet ditt er GRATIS FLOW ELLER ikke-fri strøm.

I pulveremballasje vil det alltid være noen løse partikler som ender opp på maskinflatene. Det er viktig å RENGJØR DIN POUCH PACKING MACHINE med jevne mellomrom for å hindre oppbygging som kan hindre drift eller påvirke produktkvaliteten.

6. Støvsamling, oppgjør eller andre alternativer

Det er noen tilgjengelige alternativer på dette punktet i pulverpakningsprosessen:

Støvinnsamling.

En støvsamler kan benyttes på denne stasjonen for å fjerne eventuelle ekstra luftbårne partikler fra innsiden av sømområdet før de tettes.

Produktet settler.

For å oppmuntre pulverproduktet til å slå seg ned mot bunnen av posen, kan en bosetter rykke posen forsiktig.

Scoop mater.

Noen pulverprodukter krever et målebånd i pakken. Posefyllings- og tetningsmaskinen kan utstyres med en skålmater og skur som disponerer en enkelt scoop i hver pose på denne stasjonen.

Legg hylle.

For tyngre fyll av pulver, kan en lasthylle legges etter påfylling for å understøtte den ekstra vekten av posen og fjerne noe av spenningen fra posens gripearmer.

7. Pose tetning og deflasjon

For å sikre at all gjenværende luft fjernes fra posen før tetningen, klemmer to deflatorplater forsiktig på posen.

For å forsegle posen lukket, lukker et par varmeforseglingsstenger over det øvre området av posen. Varmen fra disse stolpene fører til at tetningsskiktene i posen holder seg til hverandre, noe som gir en sterk søm.

8. Seal kjøling og utladning

For å flate og styrke sømmen, går en kjølebjelke over det varmeforseglede området av posen. Den ferdige pulverposen blir deretter utladet fra maskinen og avsatt i en beholder eller transportert nedover linjen for videre behandling.