Iapack tilbyr poseemballasje maskiner. Vi er en ledende produsent av fleksible emballasjeutstyr og serverer en rekke bransjer, inkludert mat, farmasi og kosmetikk.

Vi lytter til produktet ditt og formatet må gi en tilpasset maskinoppløsning som passer til ditt spesifikke program. Uansett hva produktkravene dine kan være, la oss gi deg kvalitetsboksemaskiner. Iapack har mer enn 600 maskiner installert over hele verden med feltopplevelse som begynte i 1998 som det første form / fill / seal-firmaet som spesialiserer seg på det innovative stakkpakningsformatet. Teknologier utvikler seg kontinuerlig for å følge de strengeste sikkerhet og hygieniske regler.

Sachet Packing Maskinshow

Våre poseemballasjonsmaskiner opererer fullt automatisk og i henhold til vertikalt, intermittent arbeidsprinsipp. Tre forskjellige versjoner for formatområdet 240 mm, 420 mm og 600 mm tetningsbredde er tilgjengelige for deg å velge mellom. I samsvar med posebredden kan maskinene våre drives i 1 til 20 baner.

En 4-sidet forseglet pose tilbyr det ultimate innen praktisk emballasje for legemidler, næringsstoffer og alle typer pulver, væsker og kapsler. Pakking opptil 10 baner på en gang, Iapacks posemaskiner kan også ta imot forskjellige poser, inkludert tårehakk og lett åpne systemer.

Med tilgjengelige alternativer som forskjellige tetningsmønstre og former, statisk eliminering, preging og mer, kan en pose maskin oppfylle dine eksakte spesifikasjoner. Iapacks sachet-maskiner er også tilgjengelig med IQ / OQ-konstruksjon, og er en god løsning for farmasøytisk emballasje.

spesifikasjon

ModellZT480YZT720YZT960Y
Baner nummer2-6 baner3-10 baner4-12 baner
Kapasitet35 poser / min / kjørefelt
Målingsrekkevidde1-50ml1-50ml1-50ml
Målingsnøyaktighet± 2%± 2%± 2%
MålemetodePeristaltisk pumpe
Veske størrelseL: 45-130mm, W: 35-120mm (innstilles)
Forseglingstype4-sidetetningspose
FilmbreddeMax.480mmMax.720mmMax.960Y
Filmtykkelse0.07-0.10mm0.07-0.10mm0.07-0.10mm
Skjære type1.Flat kutting; 2.Zig zag kutting; 3.Continuous bag; 4Customerized spesiell form skjæring
KontrollsystemPLC + Servo + berøringsskjerm
Strømforsyning2.8kw, 220V / 380V4.1kw, 220V / 380V5,5kw, 220V / 380V
Dimensjon1385 * 918 * 2005mm1485 * 1300 * 2005mm1685 * 1300 * 2005mm
Vekt350kgs450kgs500kgs

Allsidige pakkeformer som enkle, dobbelte eller flere sachets, sachet strenger samt sachet matter kan bli produsert. Den modulære utformingen av våre poseemballasjeapparater muliggjør også bruk av formede tetningsverktøy, for eksempel for å lette hellet med en tut. I kombinasjon med en punch, kan en karakteristisk form gis til hver pose.

Avhengig av spesifikke applikasjoner, er våre maskiner utstyrt og kombinert med tilsvarende doseringssystemer for væske, pasta, pulverformige og granulerte produkter, samt stykker. Selv samtidig fylling av forskjellige produkter er mulig. Større fyllingsvolumer kan oppnås ved hjelp av dobbelt fyllingsrør per pose. For matapplikasjoner, varmt fyll, samt CIP / SIP-systemer kan realiseres.

væsker, kremer, pastaer: rotasjonsventilpumpe, kulventilpumpe, membranpumpe
pulver, granulat: øre doseringssystem, mikrodoseringssystem, volumetrisk koppfyller
stykker (tabletter, kapsler): koppfyller

Væskesekkemaskiner i Iapack Packaging Machines er en av de bestselgende pakkemaskiner. På grunn av over 20 års erfaring med sachet-maskiner, møter dagens produksjonsteknologi av flytende pumpefyllere, til å lage den mest etterspurte flytende posenmaskinen hittil.

Opptil 12 linjer ketchup sachet emballasje maskin er den vanligste pakkemaskinen som kundene ser etter. Så er også såspåfylling, kjemisk væskepose og farmasøytiske væskeposer noen andre anvendelser.

Nå opp til 80 sykluser med Siemens bevegelseskontrollteknologi gjør Iapack flytende pose maskin er en av de raskeste væskeboksemballasje maskiner i markedet. Våre hastighets- / prispåpassede flytende posesjonsmaskiner er tilgjengelige fra 2 linjer til 10 linjer med eller uten bevegelseskontroll, og de oppfyller enkelt dine krav til pris / ytelse.

Produktapplikasjon

Dession Small Granule Packaging Machine
er mye brukt for medisinsk utstyr, mat, maskinvare og annen partikkel i bulk, som elektuar, krydder, sukker, kaffe, frø og mononatriumglutamat etc.

Sachet Packing Machine Funksjoner

1. Avansert ytelse, høy styrke, lav lydnivå, kompakt struktur, stabil drift, lett vedlikehold, lang levetid.

2. Hele maskinen vedtar PLC-kontroll, servosporing, synkron kobling, pålitelig ytelse, praktisk betjening, høy grad av automatisk styring.

3. høy grad av automatisering. Denne maskinen fra langsgående skjæring, langsgående tetning, tverrgående tetning, fylling, utskrift, hakkskjæring, tverrskjæring, inntil den ferdige posens utgang kan fullføres på en gang.

4. Vedta kombinasjonstetningskniven som tetningsform. Bakforsegling, øvre og nedre tverrgående forsegling vekslende flere ganger en gang forsegling. Tetting tett. Og med høy pakkehastighet, pose formet jevnt, delikat utseende, høy pakke effektivitet.

5. Hurtig og praktisk justering. Posens lengde kan justeres uten å skifte formen. Og den vertikale tetningen, tverrgående tetning, fylling, skjæring og andre implementeringsorganer kan justeres gjennom man-maskingrensesnittet.

6. fylle måle nøyaktighet Når det gjelder granulære materialer, er den spesielt designet for å skyve og trekke hele måleplaten, og hver pose kan justeres enkelt og nøyaktig.

7. I formasjonsprosessen av emballasjeposen gjennom PLC-kontrollen, slik at hver aktuator kan være nøyaktig automatisk posisjonering.

8. Fotoelektriske sporingssystem er vedtatt for å sikre automatisk kalibrering av emballasjeposen, og har funksjonen til automatisk telling.

9. Sterk tilpasningsevne til pakkematerialet, tetningstemperaturen på maskinen har funksjonen til automatisk styring, og kontrollens presisjon er høy (ca. 1C grader). Kan tilpasse seg innenlandske og utenlandske produksjon av en rekke emballasje filmer, for eksempel PET / AL / PE, PET / PE, NY / AL / PE, NY / PE, etc ..

10. Ytterligere funksjoner kan legges til, for eksempel retten til å avskjære valget av skjæreautomat, knust kniv, riflet kniv mv. Typekode kan velges blekkskriver, etc., og valg av forskjellige alarmkrav.

Sachet Packing Machine Installasjon

Vi vil sende ingeniører til å gjennomføre installasjon og feilsøking av utstyret på kjøperens sted, hvis det ønskes. Kostnaden for internasjonale dobbeltveisbilletter, overnatting, mat og transport, medisinsk skal betales av kjøperen til ingeniører. Kjøperen skal samarbeide fullt ut med Leverandørens ingeniør og gjøre hele installasjonsbetingelsen klar til arbeid. som for eksempel vann, elektrisitet, råvarer etc. Den vanlige feilsøkingsperioden er 3-7 dager, og kjøperen skal betale USD 100 per dag per ingeniør.