Iapack designer og produserer emballasjemaskiner for sukker og andre kornformede og pulverformige matvarer, for eksempel søtningsmidler og fruktose, i et ideelt barbagsformat.

Iapack har vært i emballasjevirksomheten i mange år, og det skylder sin suksess, spesielt for sin lange erfaring i emballasjesektoren i granulat og pulverform, takket være vår spesialisering i produksjon av tilpassede poser.

Faktisk produserer Iapack et bredt spekter av pakkemaskiner for sukker og andre pulverprodukter; Alle våre enheter er utsatt for hyppige tester og inspeksjoner, og verifiserer forbedrede ytelser for å tilfredsstille de spesifikke behovene til alle våre kunder.

Iapack tar sikte på å tilby innovative og allsidige sukkerpakningsløsninger som beskytter og opprettholder sukkerets iboende godhet, og øker merkets verdi.

Sugar Packing Machine Show

Iapacks maskiner og integrerte emballasjeløsninger hjelper produsentene til å pakke ulike mengder sukker opp til 10 kg i allsidige poseformater som er hygieniske, lekkasikker og praktisk for lagring. Bortsett fra å beskytte innholdet, hjelper disse vesker produsentens merkevare seg ut på utsalgshyllen og også å konkurrere i det internasjonale markedet.

Iapacks sukkeremballeringsmaskiner har evne til å fungere med en hastighet på 120 bukker per minutt, nøyaktig og med minimal sløsing.

Sugar Packing Machine Funksjoner

Enkel å betjene, vedta avanserte PLC fra Tyskland Siemens, kompis med berøringsskjerm og elektrisk styringssystem, man-maskingrensesnittet er vennlig.

Automatisk kontrollfunksjon: ingen pose eller pose åpen feil, ingen fylling, ingen tetning. posen kan brukes igjen, unngå å kaste emballasje og råvarer.

Sikkerhetsinnretning: Maskinstopp ved unormalt lufttrykk, oppvarmingsvarsel for varmeapparatet.

Veskenes bredde kunne justeres med elektrisk motor. Trykk på kontrollknappen for å justere bredden på klippet, bruk det enkelt og spar tid.

Den delen der kontakten med materialene er laget av rustfritt stål og i samsvar med GMPs krav.

Hoved tekniske parametere

ArbeidsstillingSeks arbeidsstilling
PosematerialeLaminert film / PE / PP
PosemønsterStå opp med glidelås og stand-up, tut, flat pose,
Maks fyllevekt10-5000g
Fyllingsnøyaktighet0.5-1.5%
Veske størrelseW: 100-200mm L: 100-350mm (kan tilpasses)
Hastighet10-60bags / min
Spenning380v 3fase 50 / 60hz
Total kraft5.5kW
Komprimer luft0.6m³ / min

Sukkeremballasje

Sukker er det viktigste søtningsmaterialet som den moderne verden ikke kan gi opp. Tusenvis av tonn sukker forbrukes på jorden hver dag. Vel hvor mye sukker er foran sluttbrukeren. Selvfølgelig, med sukkerpakke. Sukkeremballeringsmaskin er en av de viktigste maskingruppene i emballasjemaskinen.

Sukkeremballasje fylling:

Det finnes 2 typer maskin type for sukker emballasje:

1-enkelt bruk Stickpack Sachet Format

Med denne maskinen kan du automatisk fylle alle typer spesielle frie flytende granulater, inkludert hvitt sukker, brunt sukker, søtningsmiddel, kanel, salt, pepper, krydder, aromatiske fruktdrikker, granulert kaffe, frittflytende pulver og Silica Gelposer under sterile forhold. Vi bygger sukkerposeemballasje og stikk sukkeremballasjemaskin til engangsprosesssukker. Alle pakker og fyllemaskiner til sukker er lave kostnader og høy kvalitet, ekstremt kompakt, veldig rask (opptil 15 baner) og kan håndtere for å produsere 750 stk / min. Både vår sukkerpakkemaskin og vertikale formfyllings- og tetningsmaskiner er utstyrt med volumetriske fyllstoffer.

2 Vertikal Packaging Machine for Big Bags

For 1 kg sukker fyllemaskin vertikal emballasje maskin er brukt, og hvis du ser sukker emballasje utstyr for pulver pakke maskin og granule pakking med automatisk mating systemer vertikale sukker emballasje maskiner er det beste valget. 1 kg Sugar Packing Machine er utstyrt med volumetriske fyllstoffer. Opptil 60 stk / min hastighet, du kan fylle 3.600 kg i timen. I løpet av 10 timer kan du pakke og fylle 36 tonn sukker med Iapacks 1 kg sukkerpakke maskin lett. Iapack er den beste leverandøren og produsenten av sukkerfyllingsmaskiner i Kina. Ikke bare granulært hvitt eller brunt sukker, men også pulverisert fint sukker kan fylles med våre vertikale pakkemaskiner. Men for ikke-frie flytende pulveriserte produkter bruker vi skruer med skruer.

Sukkertyper:

Lurer på hvordan fungerer Sugar emballasje? Ikke bare det, kokos, palm, granulert, pulverisert, krydder og rå sukker emballasje, alle ovennevnte typer er pakket på samme måte som White Sugar Packaging.

Typer Sugar Packaging Machine:

Stick Pack Machine for Free-Flowing Products (Sugar)

Iapack Sugar Stick Packing Machine brukes til granulerte frittflytende produkter med vektområde mellom 1 gr-20 gr. Den brukes vanligvis til frie flytende matvarer eller andre slags produkter som sukker, salt, svart bedre, granulatkaffe, Nescafe gullkaffe, salt og ulike typer granulerte produkter mv. Maskinen benytter en enkelt rulle varmforseglingsfilm , eller med andre ord i mengden av emballasjebaner. En rørformet hylse er laget av hver strimmel, og etter det fikseres den lange vei; den jevne festenheten rammer staven. Spesielle varianter kan leveres på forespørsel.

4-sidet forseglet posepakke for granulære produkter

Denne helautomatiske pakkemaskinen som er laget for å forberede en 4-sidet forseglet sachet-type pakke for å fylle frittflytende granulære produkter som sukker, salt og krydder som fritt flow sort pepper. Produkter som har selvflytbarhet som sukker, tre i en kaffe, salt, svart pepper, energidrikker og andre medisinske kornkorn kan pakkes gjennom nøyaktige volumetriske kopper ved hjelp av denne modellen. Denne maskinen kan produsere 160 stk / min med 4 kanaler. Maskinen overvåkes helt elektronisk; Håndtering av aktiviteter er sikret ved børsteløse servomotorer, og et grensesnitt for berøringsskjermadministrator tar hensyn til høy nøyaktighet. Ekstraordinære varianter kan leveres på forespørsel.

Sugar Packaging Process & Sealing:

Filmen løsnes opp fra filmrullen, som ligger på baksiden av maskinen. Filmoppløsningsprosessen er ferdig ved hjelp av bevegelse av tverrkjeglene, som ligger på forsiden av stikkpakken. Hvis maskinen er utstyrt med en dato-stempling, blir filmen matet rundt en innskrivningsrulle. Dette registrerer situasjonen for datostemplet på pakken i forbindelse med den horisontale forseglingen. Filmen er spenret over en sensor som peruser øynene kontrollerer og kontrollerer situasjonen for den jevne seglet i forbindelse med påtrykket på filmen.

Deretter opprettholdes filmen gjennom et arrangement av nipruller. Nip-rullene holder jevnt trykk på filmen for å holde det på et jevnt trykk, og dermed holde armen i best mulig arbeidsstilling.

Fra niprullene går filmen inn i skjæreområdet. Midt i denne progresjonen blir den omfattende bevegelsen av emballasjefilmen kuttet i strimler avhengig av hvilket antall stier pakken har. Disse strimlene rammer årsaken til de enkelte stakkpakker.

Herfra passerer kappfilmen mange formningsrør (en for hver bane). Da kuttfilmen tverker skulderen (halsen) på hvert rammestang, foldes den rundt røret, slik at sluttproduktet er en "STICK PACK" eller "SACHET PACK" -form med de to ytre kantene på filmen som dekker hverandre.

Når filmen slutter å bevege seg, skyves flere loddrette forseglingsbjelker (en for hver bane) som er varme, skyve fremover og nå det vertikale dekselet på filmen. Den vertikale tetningsstangen klemmer seg mot formningsrøret og gjør den vertikale tetningen.

Etter at produktet har blitt tømt i hver stokkpakke, skyver kniven fremover og kutter pakken, eller den horisontale tetningen er "innrykket" rett og slett under tetningsskjeven.

Avsluttede stikkpakker faller inn i utmatningsruten som har en brett som åpnes og lukkes ved forutbestemte tidsintervaller, slipper sekkene enten på en utmatstransportør eller spesifikt inn i et lager. For en mer kontrollert og lokalisert utgivelse av stikkpakker, kan individuelle utmatningsruter bli valgt.