Vår tepose pakke maskin har vært gode ingeniører nøye studere design, bruk av mikrocomputer kontroll av optisk teknologi, høy nøyaktighet, rask, god kvalitet, løse den tradisjonelle teemballasje kjedelig prosess. En automatisk doser flere arbeidskraft tilsvarende mengde teproduksjon og tebutikk er en god hjelper.

Te er alle ekstremt følsomme for eksponering for luft, lys og miljø lukt. Duften og smaken av kaffe og te er deres kjerneverdier, og Iapacks emballasjeløsninger beskytter kvaliteten og forlenger holdbarheten til disse produktene.

Iapacks emballasjemaskin utviklet gjennom mange års erfaring i denne industrien, leverer utmerkede hermetiske tetningssystemer, spesielle ventilsystemer for friskhet og gjenopplåsbare systemer for brukervennlighet. Vår beviste know-how er ekspert brukt på hele vårt utvalg av pålitelige, fleksible og innovative emballasjemaskiner og automatiske linjer designet med dine behov i tankene.

Iapack leverer teemballasje maskiner. En fullautomatisert maskin som kan produsere standard teposer og trekantede (pyramide) teposer med en hastighet på 200 poser per minutt. Maskinen er utstyrt med en rekke sensorer for å identifisere eventuelle feil. En tepose med klebrig tape utløses for eksempel. Dette minimerer maskinens stillestillingstid. Som et resultat kan du holde OEE opp i over 91% av den totale produksjonstiden. Tråden er også plassert i toppen av pyramidposen og ikke på siden som det er tilfellet for lignende maskiner; Dette betyr at posen holder sin attraktive trekantform.

Applikasjoner:

Tea Bag Packing Machine er en slags maskin som brukes til å pakke tefrø, medisinsk, helsesektoren og teindustrien granulært formet ingredienser. Alle disse elementene kan være pakket med både indre og ytre konvolutter, og med tråd og tag samtidig.

Tepose Powder Packaging Machines

Iapack design emballasje maskin for rund tepose, ideell for alle pulverformige og granulerte produkter som te og kaffe, periodisk vedlikeholdt og jevnlig kontrollert for ytelse, slik at alle kundens forventninger kan være helt fornøyd.

Maskiner som brukes til å pakke produkter av denne typen, er teemballeringsmaskiner for enkeltdelte poser (varmforseglet på 3 eller 4 sider) og stikkpakker formater vertikalt eller horisontalt glidende (Serie C3, CO, CS, DIVA og CG), i stand til å transportere pakker over et transportbånd til den endelige pakkestasjonen.

Disse maskinene har kontinuerlig høyhastighets rotasjonsbevegelse, og er allsidige og lett vedlikeholdte, komplett med en høy presisjons volumetrisk batcher (spesielt utformet for hver produkttype), en lineær veier og en pakke som kan automatisk score pakker for å lette åpningen for sluttbrukere.

Tekniske spesifikasjoner

kapasitet30-50bags / min (Bestemt av emballasjemateriale)
Fyll presisjon≤ ± 2% (Bestemt av pakningsmateriale)
Veske størrelse60-80 (W) * 40-80 (L) mm
Emballasje film120mm, 140mm, 160mm
tetningstypeTrekantpose og flat pose
Fyllingsområde2-10ml
filmtykkelse0.04-0.06mm
EmballasjematerialeNylon, Polyester netto ikke-vevd stoff, ultralyd tetningsmaterialer
Valset ytterdiameter≤400mm
Valset papirkjerne innerdiameter76mm
luftforbruk0,6Mpa 0,4m3 / min
total effekt2.2KW
MaktEnkelt 220V 50Hz
luftkompressormindre enn 1 kube
Dimensjon780 × 940 × 1800mm

Denne maskinen er et automatisk multifunksjonelt teposeemballasjeutstyr med en ny varmeforseglingstype.
Innerposen og ytterposens forming er ferdig samtidig, unngå direkte kontakt med pakkemagasinet
og forbedrer arbeidseffektiviteten. Innerposen er laget av filterpapir med tråd og tag festet, og ytre pose er laget av komposittpapir. Den største fordelen er: takfeste og ytre pose som gjør det mulig å vedta fotoelektrisk posisjonering.

Egenskaper

Nylon trekant tepose vedtar den importerte miljønylon, veving stoff fra Japan, som er av følelse av høy kvalitet mat klasse filter materiale uten gift og bakterier, med varmebestandighet godkjent av Kina sikkerhetsinspeksjon, single-farge utskrift av trekke papir på pakking er laget av importert gift mindre blekk fra Japan egnet for mat, og could100% resirkulere og redusere miljøforurensning. Hvorav forseglingen tar i bruk unikt metode-ultralyd merketetning, tett, hygienisk, sikkerhetsmessig, reduserer rikelig tetningsbredde, uten å kaste bort filtermateriale, er denne plastkvaliteten av tepose-bilde mer naturlig og delikat duft sammenlignet med vanlig tepose , som er vakrere og høyt nivå, og det er lettere for publikum å akseptere.

Sammenlignet med vanlig tepose, kan denne teposen strekke seg raskt etter at den er nedsenket i varmt vann, bevare den opprinnelige smaken, delikat duft og naturlig, ikke skade tepose, kunne fordyre seg i mange ganger, og det finnes mange materialer, og det er ikke lett å rive ut, utformingen av gjennomsiktig nett gjør smaken av te spiller mer fullstendig, forbrukeren kunne se utseendet, lukt duften, se fargen, smake og sjekke te med original smak akkurat som frisk te, la smaken Ikke begrenset i container, du kan nyte mer praktisk moderne liv når som helst og sted. Valget av volummåling, eller elektronisk måling, men forskjellig pris

Hvordan velge Tea Bag Packing Machine?

♦ Posetype: Just Inner Pyramid Teabag eller med ytre konvolutt?
♦ Pakningshastighet: Hastighet for innerpose og Hastighet for innerpose med ytre konvolutt?
♦ Stabilitet og poseform: Perfekt pyramidpose, og godt forseglet?
♦ Emballasjemateriale: Maskinen kan forsegle alt Nylon, ikke-vevet stoff; KJÆLEDYR; PLA; 100% biologisk nedbrytbart gjennomsiktig materiale?
♦ Nøyaktighet: Kan nå opp til 0,1G ved bruk av elektrisk veier?
♦ Anvendelsesområde: Pakningsområde inkluderer fra pulver til store granuler i en maskin?
♦ Blanding av emballasje: Kan fylle med forskjellig ingrediens med ønsket mengde og ferdigpakke, for eksempel 2,7 gram te + 0,3 gram tørr oransje i en pose?

The Tea Packing Machine tilhører et bredt spekter av maskiner og komplette systemer for veiing, dosering, emballasje og palletizer som Iapack kan tilby. Kompetanse og erfaring fra vår tekniske avdeling garanterer kundene personlige og spesifikke løsninger som er i stand til å oppfylle alle krav.

Tea Packing Machine bekymringer og scenario

Te er en viktig del av vårt daglige liv, og det har et stort krav i detaljhandelssegmentet. Produksjonen er beregnet til 1200 millioner tonn årlig. Betydningen av teemballasje kan ikke ignoreres. Teemballasje er nødvendig for å oppfylle den høye etterspørselen.

Te og grønn te er begge veldig tyngre fra et teemballeringsperspektiv og har en ikke-uniform bulkdensitet som kan variere fra vare til vare eller i partiet, også på grunn av ulike faktorer.

Den pakkede teen er solgt i forskjellige kirkesetninger fra 25gm til 1kg. Produsenter og pakkere, krever en teemballasje som kan fylle flere nettvekter i samme maskin. Ettersom volumtetthet av te ikke er jevnt, noe som medfører variasjon i nettovikt dersom det er pakket på volum. Etter hvert som råvarekostnadene øker, blir det viktigere å ha kontroll over nettovikten pakket i hver pose.

Hvis vekten er mindre, fører det til klager fra markedet og kan også ha en juridisk implikasjon, slik at produsenter som står overfor problemet med variasjon i vekt, pleier å pakke mer i hver pose. Ettersom ekstra vekt går i hver pose påvirker det økonomien negativt og ødelegger lønnsomheten.