Generell beskrivelse:

Det er en av VFFS-pakkemaskinen i Kina.
Form-Fill-Seal pute bag, bra for vanlig pute bag. Full servo teknologi maskin, rask i pakking, stabil i drift, Holdbar maskin med rimelig pris
Fleksibel å fylle og pakke ulike produkter som pulver, væske, viskøs væske, granulat, tablett, fast stoff, godteri, pinneprodukt ..
IAPACK-maskiner som allerede serveres i mat, drikke, kosmetikk, personlig pleie, husholdning, kjemikalier og farmasøytisk industri.

Egenskaper og fordeler:

Integrert kjernekontrollsystem
PLC, berøringsskjerm, servo og pneumatisk system komponerer stasjonen og kontrollsystemet med høyere integrering, nøyaktighet og pålitelighet.

Advanced Belt Film Pulling System
Høyere nøyaktighet i baglengden, mer glatt i filmtrekk, lavere friksjon og driftslyd.

Fleksibel Horisontal Sealer
Lett å justere tetningstrykk og åpen kjøring, egnet for ulike emballasjematerialer og posetype, høy tetningsstyrke uten lekkasje.

Rask detaljer

Type: Multi-Function Packaging Machine
Tilstand: Ny
Funksjon: Fylling, merking, forsegling, embossing, bag forming
Søknad: Mat, Drikkevarer, Råvarer, Medisinsk, Kjemisk, Mat, Drikkevarer, Kjemikalier, Kosmetikk, Legemidler
Emballasje Type: Vesker, Film, Veske
Emballasjemateriale: Plast, laminert film
Automatisk karakter: Automatisk
Driven Type: Elektrisk
Spenning: AC 380V 3Phases
Kraft: 1,6kw
Dimensjon (L * W * H): 1010 * 730 * 1700
Sertifisering: CE / ISO9001
Materialkvalitet: rustfritt stål / karbonstål
pakkemateriale: laminert film
Automatisk klasse: form-fyll-tetning
fart: vanlig
fleksibilitet: fleksibel
Emballasjemetode: Fumigeringskasse
Pris / kvalitetsforhold: høyt
Drift: PLC berøringsskjerm
Vekt: 250 kg

> Vi bruker en standard luftaksel i våre pakkemaskiner. Vi reduserer sjansene for å installere en spole på dette nummeret og gjøre feil.

> Vi bruker smarte motor- og skiveblader i våre papirskiver. På denne måten fjerner vi bryet med å knelte og skifte bladet.

> Med en bevegelig spole står opp til punktet, kan vi redusere brannen veldig raskt og enkelt når papirjusteringen er ferdig.

> Takket være transportbåndet vi bruker som standard, er vi ikke pakket under foten i arbeidsområdet, og vi tilbyr deg komfortabel arbeid.

> Hygienisk og sikker arbeid sikres ved å lukke kabinen rundt maskinen.

Viktigst, takket være glidebestandingssystemet i rørsko og rengjøring, kan du rengjøre det uten å forstyrre rørstoppingen uten å demontere en enkelt skrue, drenering av sukkerreservoaret.

IAPACK stikk sukkerpakning, 1gr i en sylindrisk pakke (VFFS) maskin. - 2 gr. -3 gr. 4 gr. etc. (Justerbar fra 1 til 8 gr), som er en maskin av høy kvalitet designet for engangs sukkeremballasje i enhver mengde.

Stickpakker bruker glanset + PE-laminert emballasje til emballasje- og pakkemaskiner. Disse pakkene kan pakkes i kg, for eksempel blir 5-linjerspinner solgt som ubelagte 20 cm brede spoler for sukkerpakker. Disse spolene trykkes først på flexo-utskriftsmaskinen i henhold til ordrekvantiteten. Deretter settes de trykte pakkene / stakkene inn i stikkpakken og emballasjonsprosessen starter. Maskinen deler den innsatte spolen 20 cm bred ved hjelp av roterende skiveblader i 4 cm brede spalter og 5 like stykker. Ved å sette den i sylindrisk form, tillater de to ender av pakken å holde seg sammen med varme presser. Deretter legger du den ønskede mengden sukker i pakken og legger endene av emballasjen ved hjelp av den varme pressen igjen, pinner, kutt og teller med transportbånd. Denne maskinen er klassifisert som vertikale pakkemaskiner (VFFS). I vertikale emballasjemaskiner pakkes sticksukker, stavsalt, så vel som mange flere pulver, granulater og flytende halvflytende produkter. Vertikale pakkemaskiner er delt inn i klasser i henhold til fyllingssystemene.

Skruefyllingssystemer og volumetriske fyllingssystemer er også delt inn i to. Som pulver og væske

I begynnelsen av produktene som kan pakkes med pumpeformet skruvpulverfyllingsmaskin, kan vi si kaffe, melkepulver, neskefilet gullkaffe, klassisk kaffe, kakaopulver, tyrkisk kaffe, cappuccino, sort pepper, mel, bakepulver, pulverisert sukker, vanilje, henna. Skrue stikkpakker brukes hovedsakelig i kaffeemballasje, spesielt i nesken. Skruefyllingssystemets driftslogikk utføres ved hjelp av en-akselspindel servomotorer, som bærer produkter som kommer inn i sporene.

Med volumetrisk pulverfyllingsmaskin av typen Stick, pakkes selvvæskeprodukter. Eksempler innbefatter salt, sukker, brunt sukker, silikagel og lignende. produktene er pakket. Når arbeidslogikken til det volumetriske fyllsystemet når pakningsordren til produktet som fylles i volumkontakter som kan justeres i henhold til grammaj, åpnes bunndøren og pakkene sendes inn.

Væskefyllingsmaskiner og pakkede væske- og halvflytende produkter er eksempler på flytende produkter; sterilt vann, olivenolje, solsikkeolje, sitronsaus, eddik, salatdressinger og så videre. fastlut som mat som et eksempel; ketchup, majones, sennep, honning, syltetøy, smør, margarin, tomatpuré og så videre. De er produktet. Arbeidslogikken for fyllingssystemet til stikkvæskefyllingsmaskinen er også volumetrisk. Produktet som skal pakkes, trekkes først inn i presisjonsfyllepumper og injiseres i pakkene med ønsket vekt.

, , , , , ,